Polkuja medialukutaitoon vuosiluokilla 3-6 -videokoulutuksen tehtävät

Pedagogista tukea saatavilla

Tutustu luokanopettajille suunnattuihin materiaaleihin ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

• Miten voit hyödyntää materiaaleja omassa työssäsi?
  • Millä tavoin materiaalit tukevat kuvausten mukaista toimintaa?

Tukimateriaalit:

Polkuja medialukutaitoon. Opas vuosiluokille 1-6.  Opas johdattelee medialukutaidon edistämiseen perusopetuksessa konkreettisten esimerkkien kautta perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden (2014) mukaisesti.

KAVIn Elokuvapolku – Alapolku. KAVIn elokuvakasvatuksen sivusto Elokuvapolku tukee vuosiluokkien 1-6 mediakasvatusta vapaasti katsottavien elokuvien ja niihin liittyvien tehtävien avulla.

Mediataitokoulu. Mediataitokoulu-sivusto kokoaa monipuolisia oppimiskokonaisuuksia ja materiaaleja eri-ikäisten mediakasvatukseen. Medialukutaidon itseopiskeluun on tarjolla verkkokursseja kaiken ikäisille.

Luokanopettajille suunnatut videokoulutukset avaavat ajankohtaisia ilmiöitä ja tarjoavat näkökulmia pedagogisen työn kehittämiseen: