Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The purpose of this paper is to examine the way in which end user searching on the web has become the primary method of locating digital images for many people. This paper seeks to investigate how users structure these image queries. Design/methodology/approach -- This study investigates the structure and formation...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword