Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
Contemporary propaganda is ubiquitous in our culture today as public relations and marketing efforts have become core dimensions of the contemporary communication system, affecting all forms of personal, social and public expression. To examine the origins of teaching and learning about propaganda, we examine some instructional materials produced in the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword