Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article discusses the promotion of hip-hop education as an integral part of media literacy education in the U.S. It is said that teaching hip-hop as a music and culture of resistance can facilitate the development of critical consciousness in urban youth. According to the author, he learned that hip-hop...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword