Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article provides information on the popularity of user-created content through the rise of mobile media, webcam usage and camera phones in the developing countries. Its says the users of these mediums are facing emergent forms of community wherein creativity and authorship are greatly encouraged. It mentions that context, as...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword