Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This paper examines televisual parody as a media literacy educator, and the potential of parody to channel the powers of comedy and entertainment in order to “teach” the techniques and rhetoric of televisual texts and genres. It focuses on the case of the hugely successful and popular animated parodic sitcom,...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword