Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This article explores the emergence of the concept of ‘media literacy’ within UK communications policy, focusing particularly on the period leading up to the 2003 Communications Act. While broadly deregulatory in intention, the Act gave the new media regulator, Ofcom, a duty to ‘promote media literacy’. This article explores the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword