Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This article presents an ethnographic study of the adoption and use of Facebook among urban Indian youth from socioeconomically disadvantaged communities. Mobile-centric use of the Internet is widely prevalent here as general packet radio service (GPRS)-enabled mobile phones and data plans have become increasingly affordable. Less privileged youth are the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword