Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This article details the development of the Critical Processing of Beauty Images Scale (CPBI) and studies demonstrating the psychometric soundness of this measure. The CPBI measures women's tendency to engage in critical processing of media images featuring idealized female beauty. Three subscales were identified using exploratory factor analysis and confirmed...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword