Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
Presidential campaigns in the U.S., but also globally, have become major media spectacles, often decided by orchestrated spectacles. During the 2004 U.S. presidential election, media spectacle was a major determinant of the campaign with the so-called Swift Boat attacks on John Kerry's war record and daily ads and Republican demonstrations...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword