Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This year-long qualitative study draws from multimodal theory and New Literacies Studies to document the digital literacy experiences of a diverse group of 2nd-graders using e-readers. Twenty-first century classrooms must expand traditional notions of literacy to prepare students for the ever-changing, media-rich world. Students participated in small-group digital reading workshops,...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword