Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article focuses on teaching information literacy in secondary schools, libraries, tertiary sectors and in the work place. The Scotland-based project hopes to develop a curriculum based framework for information literacy including digital media in order to link secondary and tertiary education to life long learning and increased career skills....
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword