Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article provides a discussion on Washington State University Vancouver and its assessment of its General Education Program. With the help of its librarians, the university assessed its goals including information literacy and created an ePortfolio to evaluate and compare its information literacy curriculum to the guidelines set by the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword