Filters

• Vasbø, K.
Year
Journal
This article explores the term ‘learning lives’ by reporting on three research projects conducted by members of the Oslo-based research group TransActions. By stressing the term ‘learning lives’ within a range of social ‘educational’ contexts, the article aims to look at learning within and across different learning sites exploring the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword