Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
Manovich holds that new media objects assure users that their choices are unique, rather than preprogrammed and shared with others. Thoman and Jolls observe that to be a functioning adult in a mediated society, one needs to be able to distinguish between different media forms and know how to ask...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword