Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This chapter summarizes the main themes in this volume: the role of popular culture and entertainment media in facilitating critical media literacy with adult learners; the influence of popular culture on our understanding of ourselves and others; and the ways in which popular culture reinforces or resists the dominant culture....
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword