Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
As more media organizations have engaged in media education, this paper investigates the goals and practices of these activities. This article coins media education initiatives by media organizations with the term media-organization media literacy (MOML). Four MOML projects in Hong Kong were selected for examination. Built on critical theory of...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword