Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The 5th World Summit on Media for Children and Youth held in Karlstad, Sweden in June 2010 provided a unique media literacy experience for approximately thirty young people from diverse backgrounds through participation in the Global Youth Media Council. This article focuses on the Summit’s aim to give young people...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword