Filters
Hakutuloksia 4 - näytetään 1 - 4

Media Literacy Reference
Discusses symbols and languages used in political conventions during the 2004 presidential elections in the U.S. Criticisms against the purpose of the conventions; Role of the media in setting the agenda and determining tactics for political parties; Ways offered by general semantics to help individuals achieve media literacy.
Media Literacy Reference
Asserts that year 2000 computer problem (Y2K) calls for several applications of critical thinking and media literacy based on general semantics. Creation of an almost mystical language and imagery about computers; How people were asked to believe in predictions; Concerns regarding the tendency of media to create panic-thinking.
Media Literacy Reference
Discusses the similarities between media literacy and general semantics. Kinds of people under the general semantics movement; Strength and weakness of the media literacy movement and the general semantics movement; Reasons why both media literacy and general semantics have been left on the fringe of mainstream education.
Media Literacy Reference
Provides information on the connection between media literacy, general semantics, and K-12 education. Kinds of communication themes; Forms of communication; Different uses of the term media literacy.
Hakutuloksia 4 - näytetään 1 - 4

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword