Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This paper argues that making computer games as part of a classroom project can develop a range of new media storytelling, visual design and audience awareness skills. This claim is supported by data from the evaluation of a six week game making project in a state funded primary school in...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword