Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
Various forms of digital devices have established themselves as resources within constructions of professional practices in early childhood education. This article is centred on the question of how we might rethink an example of digital practice based on a Foucauldian understanding of discourse and a rhizomatic understanding of digital practice...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword