Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
"Faces of Women" is an educational and playful proposal created for provide resources in the Network for the analysis of female stereotypes in advertising. This article cites various considerations on gender stereotypes and shows the operation of the virtual playroom, which enables users to uncover and do a critical reading...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword