Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
In this paper we present findings from an empirical study-in-progress that investigates how a teacher integrates technology, specifically an Interactive Whiteboard (IWB), to teach multiliterate practices when reading multi-modal texts. This research was a collaboration between a teacher and a team of university-based researchers as they used ethnographic action research...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword