Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This study was designed to enrich the learning experiences of in-service and pre-service teachers in two educational technology classes by adopting e-books as the course material. Graduate students were more positive about their e-book reading experience than undergraduate students, but, surprisingly, more undergraduates (63.6%) became interested in checking out e-book...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword