Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This paper reports on a study investigating the use of digital texts in schools serving low and middle/upper socioeconomic communities. It draws on theoretical notions of rhizomes from the work of Deleuze and Guattari to explain the network of relations that are formed in classrooms, and that form the context...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword