Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The ubiquitous media landscape today is reshaping what it means to be an engaged citizen. Normative metrics for engagement—voting, attending town meetings, participation in civic groups—are eroding in the context of online advocacy, social protest, “liking,” sharing, and remixing. These new avenues for engagement offer vast opportunities for new and...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword