Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This paper outlines a research project in which three- and four-year-old children in one nursery engaged with editing software to create short animated films. Research questions were related to the knowledge and understanding of multimodal texts that the children developed in the activity, the skills they demonstrated in undertaking the...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword