Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
An experiment with 5-7- and 10-12-year-old children compared 2 approaches to mediating children's violent television viewing. Factual mediation provided children with facts about a violent program's production techniques. Evaluative mediation provided negative evaluations of the program's characters. The findings revealed that evaluative mediation was the most effective strategy for promoting...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword