Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
"Questioning the transparent construction of emerging Web 2.0 discourse communities, this article asks in what ways structural options and restrictions of the software service ‘Facebook’ offer new semiotic resources and set up (novel) conditions for participation. More specifically, it holds that the medium in use and the particular software service...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword