Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This article describes an integrated art and early literacy project entitled, ‘Picture Partners’. The main purpose of the project was to explore how young children create and express meaning through art. Children’s responses, both written and spoken, were included because accompanying modes of expression expand the nature and content of...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword