Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article reports on the results of a study that involved the creation of an interactive CD-ROM that would help prevent the spread of sexually transmitted infections among adolescent females. The authors state that the program includes information concerning prevention, models for negotiating abstinence and condom use, and instructions on...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword