Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
In this interview, Bernard Stiegler speaks about new relations of technics, milieu and symbolization in the mutation of human potentialities. Forces at work today, such as consumer- or drive-based capitalism, in alliance with new media practices, threaten all life. A libidinal economy that aligns desire to the teleological scope of...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword