Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article reports on a case study that highlights difficulties in coordinating the cross-media publication and broadcasting of crime fiction in the early 1930s in UK. The author discusses the emerging practice in relation to media publishing and copyright issues. During this period, the media related professional bodies played a...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword