Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
We assessed changes in the body image of Spanish adolescents who participated in a programme aimed at preventing disordered eating, with a 30-month follow-up. 254 girls and 189 boys aged 12–14 were assigned to a control group (n = 201) or one of two possible experimental conditions: media literacy programme...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword