Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The Association for College and Research Libraries' Information Literacy Competency Standards for Higher Education speak of new challenges for individuals in evaluating and understanding information available through multiple media, such as aural material. However, little has been published discussing specific evaluation criteria for online audio media, specifically podcasts. The purpose...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword