Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
The article offers information about the Youth Media Curriculum for Justice designed by the Media Literacy Project (MLP) based in Albuquerque, New Mexico. The curriculum is expected to increase the participation of young people in their community life as well as in their civic engagement. It suggests its necessity to...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword