Kuka kertoo? Audiovisuaalinen tarinankerronta

• Taide
  • Tunteet
Lataa aineisto

AV-arkin tuottama Kuka kertoo? -opetuspaketti keskittyy mediataiteeseen ja audiovisuaaliseen tarinankerrontaan kirjallisen opetusmateriaalin, esimerkkiteosten ja tehtävien kautta.

Opetusmateriaali soveltuu käytettäväksi eri ikäisten oppilaiden kanssa ja on jaettu kolmeen osaan: klassiseen tarinankerrontaan, dokumentaariseen elokuvaan ja kokeelliseen elokuvaan. Opetuspaketin kaikki osiot sisältävät teosesimerkkejä ja harjoituksia, jotka tukevat oman mediatuotannon aloittamista varsinkin pienimpien koululaisten kanssa. Harjoitukset ovat yksinkertaisia; niissä on olennaista näyttää jotain, välittää tunne tai kertoa ajatus niin että lapsi ymmärtää itse kertovansa.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings
Käytettävyys
Ohjeistuksen selkeys ja ohjaamisen helppous.
Tavoitteellisuus
Kuinka hyvin tehtävä edistää tehtävässä mainittuja mediakasvatuksellisia tavoitteita.
Mielenkiintoisuus
Onnistuuko tehtävä pitämään yllä oppijien mielenkiinnon.