Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
Present subject includes the main conclusions from research, carried out by Euskal Herriko Unibertsitatea-University of the Basque Country (ehuupv) professors from 2003 to 2005. This research was meant to reach the following objectives: to find out the amount of technological equipment enjoyed by basque teenagers, their consumption of different media,...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword