Filters
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Media Literacy Reference
This paper examines three strategies of parental mediation—coviewing, restrictive mediation, and active mediation—in order to make connections, challenge, and raise questions for media literacy. Coviewing, whether it is intentional practice, or whether it functions to promote media literacy, is explored. Restrictive mediation, how it connects to protectionism, and whether restriction...
Hakutuloksia 1 - näytetään 1 - 1

Quick Search

Authors:

Keywords:

Year:

Results update below in real-time as you type. Press Enter to see all results.

Articles by Keyword